Συμμετοχή του Τμήματος Πολυφωνικού Τραγουδιού του Λ.Ε.Ξ στο Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας (28-6-24)

Συμμετοχή του Τμήματος Πολυφωνικού Τραγουδιού του Λ.Ε.Ξ στο Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας

Εξαιρετική η παρουσία του Παραδοσιακού Πολυφωνικού Φωνητικού Συνόλου του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας στις 28/6/24, στον ιερό χώρο του αρχαίου θεάτρου Γιτάνων.

Το παραπάνω φωνητικό σύνολο υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Στέλλας Γκρήγκοβιτς ξεχώρισε για το ρεπερτόριο του, την επιλογή των τραγουδιών, την απόδοση τους αλλά και την ενδυματολογική τους εμφάνιση που επιμελήθηκε και προσέφερε στους χορωδούς αφιλοκερδώς η “Eclectia fashion” της Λίνας Γεωργιάδου. Η επιτυχημένη πρώτη εκτός Ξάνθης εμφάνιση τους προδιαγράφει μια άριστη πορεία με πολλές επιτυχημένες δράσεις.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης κ. Ευτέρπη Στάντσιου και όλα τα μέλη του, συγχαίρουν τη μαέστρο κ. Στέλλα Γκρήγκοβιτς που με σκληρή δουλειά, αγάπη και μεράκι κατόρθωσε να δημιουργήσει το ανωτέρω φωνητικό σύνολο, όπως και όλους τους χορωδούς για την προσπάθεια που κατέβαλαν, την συνέπειά τους στις πρόβες και τη διάθεσή τους, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η επιτυχημένη εμφάνιση τους. Παράλληλα, ευχαριστούν τον “Πολιτιστικό και Κοινωνικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας “Ρένα Κώτσιου ” για την πρόσκληση και τη κ. Λίνα Γεωργιάδου για τη διάθεση των ενδυμάτων.

Την αποστολή, εκτός από την Πρόεδρο του Δ.Σ., συνόδευσε και Γεν. Γραμματέας κ. Ζωή Συμεωνίδου και φίλοι των μελών της χορωδίας και οι οποίοι εκτός του Φεστιβάλ επισκέφθηκαν αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία και περιοχές ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και φυσικού κάλους του Ν. Θεσπρωτίας και της ευρύτερης περιοχής.